Детска градина РАДОСТ


Чуй, морето пляска със вълни, радост край брега звъни, ще ви чакаме със благост в детската градина "РАДОСТ"! Мисията на ДГ "Радост" представя организацията пред света и изпълнява обединяваща и вдъхновяваща роля: "...да действа на общинско, регионално, национално и международно ниво". В нашата модерна градина създаваме условия за развиване на личността на детето и качетсвено предучилищно образование!

Get Adobe Flash player

       

                                                                                               

                              ,, Най-добрият начин да направим децата добри е да ги направим щастливи!''

                                                                                                                                                   Оскар Уайлд

  

                                      Детска градина ,,Радост'' приключи успешно проект ,,Подай ръка'' 

                                                                              по Програма Еразъм +

  Ние, педагози и родители знаем, че това би се постигнало с осигуряване на среда, в която всички участници в образованието - деца, родители и учители ще се чувстват сигурни, спокойни, радостни и удовлетворени.

 Колеги и деца от ДГ ,,Искрица'' в град Загреб - Хърватия бяха нашите мили партньори по проекта. По време на визитата в приказно красивата столица на Хърватия наблюдавахме и анализирахме иновативни педагогически практики, споделяхме идеи за образованието, получихме и разпространявахме опит, водени от идеята, че само с общи усилия ще можем да запалим и поддържаме огъня на знанието и стремежа към развитие.

  Заключителна продукция на интерактивните творчески работилници за театър, приложно изкуство, изобразително изкуство, за работа с приказки и игри в рамките на европейски образователен проект по Програма Еразъм+ на тема ,,Подай ръка'' се проведе на 29 май. Талантливите деца на ДГ ,,Радост'' показаха своите прекрасни изпълнения.

Изявата бе съпътствана от изложба с творби на децата от интерактивните творчески работилници за приложно и изобразително изкуство.

 Може да се насладите на заключителната продукция ТУК.

                                      

 

     

Copyright © 2024 ДГ Радост   Rights Reserved.